Overzicht alle acties

Kilimanjaro 2024: Peter Piekt!

Kilimanjaro 2024: Peter Piekt!

Deze actie is aangemaakt door: Peter van Harten | Argis Consultants

Kilimanjaro 2024: Peter Piekt!

In februari 2024 moet het gaan gebeuren: Peter Piekt. Letterlijk en figuurlijk. Ik ga de Kilimanjaro beklimmen. Een fysieke en mentale uitdaging die ik graag aanga en waarmee ik mijn steentje wil bijdragen aan de strijd tegen extreme armoede. Met het beklimmen van de Kilimanjaro wil ik sponsorgeld verzamelen voor Compassion. Compassion maakt zich hard voor het bestrijden van armoede onder kinderen. Want armoede maakt kinderen kwetsbaar. Misbruik, uitbuiting, honger, ziekte en gebrek aan onderwijs zijn niet ongewoon. Dit is in strijd met de rechten van ieder kind. Want ieder kind heeft recht op een goede start.

 

Wat ga ik doen?

Met een groep van 15 ondernemers ga ik de uitdaging aan om de Kilimanjaro te beklimmen. We gaan in 6 dagen naar de top van 5895 meter hoog!  Een enorme klim onder uitdagende omstandigheden waaronder grote temperatuurverschillen en minder zuurstof naarmate we hoger komen. Natuurlijk bezoeken we ook een aantal projecten van Compassion.

 

Hoe kun jij helpen?

Ik wil € 10.000 sponsorgeld bijeenbrengen voor Compassion. Mag ik je vragen om mij te sponsoren? Daarmee draag jij bij aan het werk van Compassion.  Compassion besteedt dit geld aan projecten in Tanzania. Alle projecten zijn gericht op het verbeteren van de leefomstandigheden en daarmee het vergroten van de kansen van kinderen. Het door mij bijeen gebrachte sponsorgeld zal worden uitgegeven aan:

  • * Betere huisvesting voor gezinnen die onderdeel zijn van het Compassion-sponsorprogramma;

  • * Bouw van scholen/klaslokalen voor efficiënt aanvullend onderwijs;

  • * Waterbronnen voor drinkwater, sanitair, vee en irrigatie;

  • * Sanitaire voorzieningen en keukens bij de projecten.

Wil je Compassion voor langere tijd steunen? Sponsor dan een kindje! Met het kindsponsorprogramma van Compassion steun jij rechtstreeks een kind wat in armoede leeft. Hiermee draag je bij aan onderwijs, gezondheidszorg, goede voeding en een veilig thuis voor het kind wat je sponsort. Wanneer je hiervoor kiest en mijn actie/naam opgeeft bij het aanmelden, dan mag ik € 1000,- aan sponsorgeld rekenen. Een kind sponsoren kan via deze link: Sponsor een kind in Tanzania | Compassion.

Door deze actie hebben al 5 (!) kinderen een sponsor gevonden!

 

Help jij mij mee in de strijd tegen kinderen in extreme armoede?

 

Wil je meer weten over waarom ik aan deze uitdaging begin? Vraag het me gerust. Ik vertel je er graag meer over.

 

De reis betaal ik uiteraard zelf dus elke donatie gaat volledig naar projecten van Compassion in Tanzania!

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

Met deze actie steun je:

Kilimanjaro reis

Kilimanjaro reis