Overzicht alle acties

Ik teken voor een hoopvolle toekomst voor ieder kind

Ik maak een portrettekening van jouw sponsor-schrijfkindje of je eigen (klein)kind om het moeder-baby programma te ondersteunen, ieder kind verdient een kans!

Deze actie is aangemaakt door: Diantha Jansen

Het raakt mij enorm dat door extreme armoede jaarlijks 5,6 miljoen kinderen onder de 5 jaar sterven, waarvan bijna de helft zelfs overlijdt in de eerste maand na de geboorte. Vaak door oorzaken die te voorkomen zijn.

 

Bij het moeder-baby programma krijgen zwangere en jonge moeders de juiste zorg en middelen die ze nodig hebben voor een goede en gezonde start voor hun kindje. Zo krijgen moeder en kind weer een hoopvolle toekomst! Met mijn hobby portret tekenen wil ik me graag inzetten voor dit mooie doel.

 

Met veel liefde en plezier wil ik mijn vrije tijd besteden aan het natekenen van kinderen. Voor een portrettekening vraag ik een gift van 20 euro over te maken voor het moeder-baby programma.

 

Wil jij graag een portrettekening van jouw sponsor-schrijfkindje of je eigen (klein)kind? Stuur dan je foto naar familyjansen@zonnet.nl, vermeld voorkeur A5 of A4 formaat en adres zodat ik de tekening naar je kan opsturen.

 

Ik hoop zo met mijn hobby dit mooie doel te kunnen ondersteunen.

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

Met deze actie steun je:

Moeder- en babyprogramma

Moeder- en babyprogramma