Overzicht alle acties

Help moeders en kinderen in de Filipijnen

Kom mee in actie voor de moeders en kinderen in de Filipijnen!

Deze actie is aangemaakt door: Daniëlle

Ik hoop in januari 2025 met de vrouwenreis naar de Filipijnen mee te gaan, nadat mijn hart geraakt werd door de armoede die daar heerst. Als je hoort hoe jonge meisjes/vrouwen aan hun geld komen en vervolgens hun kind ‘dumpen’ in bijvoorbeeld een rivier kan je niks anders dan in actie komen!

In 2021 kon de reis helaas niet door gaan, maar nu krijgen we een nieuwe kans om daar naartoe te gaan en de vrouwen daar een hart onder riem te steken. In 2021 is er een project gestart om (jonge) zwangere moeders te helpen. Hun medische hulp te bieden voor, tijdens en na de bevalling en na de geboorte van hun kind hun te helpen met de verzorging en de mogelijkheid te bieden iets te leren waarmee ze hun kind kunnen onderhouden. We hebben toen genoeg geld op gehaald om dit project 3 jaar te financieren. En hoe mooi zou het zijn om dat te mogen verlengen met nogmaals minimaal 3 jaar.

Tijdens die reis gaan we onder andere helpen bij dit project.

Door geld te storten kunnen we deze moeders en kinderen helpen een hoopvolle toekomst te geven. Helpen jullie mee? Alvast bedankt!

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

De volgende mensen hebben de actie gesteund:

NaamBedragDatum
Anoniem € 15 21 april 2024
Anoniem € 53 12 mei 2024
Anoniem € 16 12 mei 2024
Jonathan Witmer € 50 14 mei 2024
Totaal € 134

Met deze actie steun je:

Filipijnenreis Zeeuwse vrouwen

Filipijnenreis Zeeuwse vrouwen