Overzicht alle acties

HIGHHeels @ HIGHKili

Ons doel is om in februari 2024 samen op pumps op de Uhuru Peak te staan.. Wil je ons sponsoren? Dat vinden wij geweldig!!!

Deze actie is aangemaakt door: Anyke Lont & Hanna Bremer

Wij zijn Hanna en Anyke, vriendinnen, christenen, beide (met de liefste man) getrouwd en in totaal 7 kinderen, gek op mooie schoenen & beide ondernemend in hart en nieren. Onze liefde voor Compassion heeft ervoor gezorgd dat wij iets -out of our comfortzone- gaan doen…


Anyke: Afrika.. Heeft mijn hart gewonnen..De mensen, de kinderen, de prachtige schepping.. Ik heb met eigen ogen gezien dat Compassion daar het verschil maakt..


De komende reis is naar de bergtop op de Kilimanjaro. Een bewuste keus waarin ik in de eerste plek zoveel mogelijk geld wil ophalen voor de gezinnen daar.. In de tweede plek een zoektocht naar mezelf en God, een reis die ik na een ondernemende periode in de retail bewust wil beleven..


Hanna: De hoogste berg van Afrika beklimmen. “Hoe dan?” vraag ik me dagelijks af. Maar ik ga deze uitdaging aan met heel mijn hart en ziel! En ik mag weten dat God met mij mee gaat! 


Bovendien bedenk ik me, dat de kinderen, de gezinnen, die daar leven voor nog veel grotere uitdagingen komen te staan. 

En juist voor hen wil ik me inzetten zodat zij de kans krijgen op een beter bestaan. Dat ik op deze manier een steentje bij mag dragen aan het mooie, hoopvolle werk van Compassion zie ik als een zegen. 


Mede dankzij uw bijdrage helpt ook u mee kinderen te bevrijden van armoede. En dit mogen we doen *in Jezus naam!*

_“Geen berg is te hoog, geen dal te diep. U maakt alles nieuw.”_


Ons doel is om in februari 2024 samen op heels op de Uhuru Peak te staan.. Wil je Compassion sponsoren? Dat vinden wij geweldig!!!


Naast een bedrag overmaken kun je ook een kindje sponsoren.. Als je dit wilt doen laat het ons dan weten.. Wij mogen hiermee 1000 euro boven ons sponsorgeld optellen. Maar belangrijker natuurlijk; hiermee bevrijd jij een kind van armoede! 

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

Met deze actie steun je:

Kilimanjaro reis

Kilimanjaro reis