Overzicht alle acties

Projectreis naar Compassion Filipijnen

Help jij ons mee deze projectreis te maken en de projecten op de Filipijnen een extra steuntje in de rug te geven?

Deze actie is aangemaakt door: Familie Boer

In 2018 schreven Matthias en Annette zich in voor de Muskathlon triatlon op de Filipijnen, die in 2020 zou plaatsvinden. Helaas is die reis vanwege de door de pandemie gesloten grenzen niet doorgaan.

De triatlon vond alsnog plaats in Nederland en meer dan 160 kinderen werden gesponsord en opgenomen in de Filipijnse Sponsorprojecten. Er werd door jullie ruimhartig gegeven. Wat zijn we daar dankbaar voor! Maar wat was het een teleurstelling dat de reis en de ontmoetingen niet konden plaatsvinden!

Maar nu, 5 jaar later, krijgen we de mogelijkheid om alsnog onze sponsorkinderen en de sponsorprojecten te bezoeken. We kijken uit naar een mooie projectreis, die we met ons gezin, gemeenteleden en vrienden mogen gaan maken.

We kijken uit naar inspirerende ontmoetingen en indrukwekkende levensverhalen. Deze verhalen willen we meebrengen naar huis, zodat we een stem kunnen geven aan de kinderen van wie de stem niet wordt gehoord. Zodat we op kunnen komen voor recht en gerechtigheid. Zodat we niet zullen vergeten te delen in wat ons is toevertrouwd.

Spreuken 31:8 en 9; Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten. Spreek, oordeel rechtvaardig, geef de armen en behoeftigen hun recht.

Na de pandemie kregen de projecten die we willen bezoeken ook nog te maken met grote overstromingen en natuurgeweld. Help jij mee deze reis mogelijk te maken en deze projecten extra te steunen?

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

Met deze actie steun je: