Overzicht alle acties

Een hoopvolle toekomst voor moeders en baby's in de Filipijnen!

Met jou steun hebben moeders & baby's medische zorg, gezonde voeding, baby uitzet, cursus opvoeding, cursus om zelfstandig inkomen te genereren, cursus lezen en schrijven, psycho-sociale hulpverlening, en discipelschapstraining.

Deze actie is aangemaakt door: Joyce Keijts

Ik ben al eerder op de Filipijnen geweest met Youth With a Mission (WYAM). Daar heb ik veel gezien en meegemaakt in en rondom Manilla en op de vuilnisbelt, Smokey Mountain. Dit is iets wat ik mijn hele leven meeneem. Sindsdien heeft het land, maar vooral de kinderen daar mijn hart gestolen.

Ik heb nog veel contact met Connie die ik in de Filipijnen ontmoet heb. Ik heb al veel acties mogen doen voor haar. Zij laat mij zien hoe goed wij het hier hebben. Ik heb altijd geroepen dat ik terug wil naar de Filipijnen om daar iets te doen… maar wat?

Het raakt mij wat een onrecht daar is. Wat de kinderen moeten doen om niet weer met een lege maag te moeten gaan slapen en hoe ze daar van zo weinig moeten leven. Daar wil ik tegen strijden!

Toen ik deze reis in 2020 voor het eerst voorbij zag komen wist ik dat ik hier wat mee moest. Maar ja om mijn dochtertje nou thuis te laten… In die tijd gaf ik een les aan een groep kinderen uit onze gemeente over Compassion. Bij het voorbereiden kwam ik een filmpje tegen van Tiemen Westerduin over de Filipijnen. Dit raakte mij zo, dat ik terplekke besloot om toch maar een mailtje te doen met wat vragen over deze reis. Ik kreeg een mail terug en onder dat mailtje stond een filmpje dat je kon kijken. Dit was het zelfde filmpje! Hoe mooi is dat!

Deze reis zouden wij in 2021 maken. We hebben in 2020 al verschillende acties gehouden om een prachtig bedrag binnen te halen waar het moeder- en baby project in de Filipijnen al mee gestart is. Helaas kon vanwege covid onze reis niet doorgaan, maar nu hebben we eindelijk te horen gekregen dat in januari 2025 onze reis toch door kan gaan. We hopen half januari 2025 te vetrekken. We zullen daar het project bezoeken en ook de extreme armoede met eigen ogen gaan zien.

Om de moeders en baby in de Filipijnen te kunnen ondersteunen, hebben we jullie hulp weer hard nodig! Alle giften zijn van harte welkom! We hopen op een mooi eind bedrag om de moeders- en baby’s een mooie toekomst te geven.

Je kunt altijd mijn zelfgemaakte oorbellen bestellen. Kijk op deze insta https://www.instagram.com/_studiohoop_/ .

Alvast hartelijk bedankt namens alle moeders en baby’s!

Joyce

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

De volgende mensen hebben de actie gesteund:

NaamBedragDatum
Anoniem € 71 21 maart 2024
Anoniem € 10 22 maart 2024
Studio Hoop P € 108 22 maart 2024
Alinde Hamelink € 18 24 maart 2024
Anoniem € 25 25 maart 2024
Studio Hoop P € 350 15 april 2024
Anoniem € 25 4 mei 2024
Studio hoop J € 96 10 mei 2024
Anoniem € 45 10 mei 2024
Elly Keijts € 25 15 mei 2024
Studiohoop J € 54,50 24 mei 2024
Totaal € 827,50

Met deze actie steun je:

Filipijnenreis Zeeuwse vrouwen

Filipijnenreis Zeeuwse vrouwen