Overzicht alle acties

Doneer en ontvang een Verwonderbijbel

Doneer voor Compassion, steun kansarme ongesponsorde kinderen en ontvang een Verwonderbijbel..

Deze actie is aangemaakt door: Erik Spriensma

In 2021 heb ik een eigen kinderbijbel, de Verwonderbijbel ontwikkeld en uitgeven.  Helaas is het verwonderen en de hoop op een toekomst niet voor ieder kind weggelegd. Via Compassion sponsoren wij met ons gezin al jaren 2 kinderen, maar er zijn nog zoveel ‘ongesponsorde’ kinderen die hulp kunnen gebruiken.

Voor elk verkocht boek van de reguliere verkoop in de winkel, gaat reeds  1 euro naar de verschillende kindprojecten van Compassion.

Via deze pagina bied ik nu ook de Verwonderbijbel  aan, in ruil voor donaties. Ik heb 20 bijbels beschikbaar hiervoor. Voor een indruk kijk op mijn website: www.verwonderbijbel.nl. Een bijbel heeft de ‘winkelwaarde’ van € 25,- per set incl. verzending. Bij een donatie van minimaal € 25 stuur ik een bijbel gratis naar u als gever op. Let Op! Zorg zelf dat ik je adresgegevens krijg als je de Verwonderbijbel wilt ontvangen! Stuur een mail naar info@spriensmarketing.nl of een privé bericht op linkedin naar mijn account:Erik Spriensma. Ook graag een betalingsbewijs als de donatie is gelukt

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

De volgende mensen hebben de actie gesteund:

NaamBedragDatum
Anoniem € 25 17 april 2023
Totaal € 25

Met deze actie steun je:

Ongesponsorde kinderen

Ongesponsorde kinderen