Overzicht alle acties

Berea voor Bangladesh

Samen in actie voor onze medemensen - Kom eten en steun financieel

Deze actie is aangemaakt door: Berea Jongerenwerk

Jezus antwoordde: ‘Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand. Dat is het grootste en eerste gebod. Het tweede is daaraan gelijk: heb uw naaste lief als uzelf. (Mattheüs 22:37-39) Als Berea Jongerenwerk willen we met elkaar meer leren van wie Jezus is en hoe we hem kunnen volgen. Hij roept ons op onze naast te lief te hebben en naar elkaar om te zien. Daarom komen we samen in actie voor betere levensomstandigheden voor onze medemensen.

Bangladesh is één van de armste en dichtbevolkste landen ter wereld. Het land heeft een bijzonder landschap. Onder andere daardoor hebben ze helaas ook veel te maken met natuurrampen: overstromingen, orkanen. Compassion zet zich in om armoede te verminderen en de levensomstandigheden van kinderen in Bangladesh blijvend te verbeteren. Bijvoorbeeld door hulp te bieden rondom schoon drinkwater, hygiëne, medische zorg, voeding en educatie. Hier dragen we graag ons steentje aan bij!

Naar aanleiding van je gift ben je van harte welkom met ons mee te reizen naar Bangladesh en te genieten van een goede Bengaalse maaltijd tijdens het diner dat we organiseren op zaterdag 18 november - 18u, Kruispunt: Zilverschoon 114 Apeldoorn. Geef je daarvoor op via https://forms.office.com/e/0XG39Yxidr

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

Met deze actie steun je: