Overzicht alle acties

Avontuur en Compassie – Beklimming van de Kilimanjaro voor Tanzania!

Avontuur en Compassie – Beklimming van de Kilimanjaro!

Deze actie is aangemaakt door: Jan van\'t Hoog

In 2019 heb ik een onvergetelijke reis gemaakt naar Tanzania, hierbij heb ik diverse projecten van Compassion bezocht en een tocht gemaakt naar de hoogste plek van Afrika; de majestueuze Kilimanjaro!

Ik ga in 2024 deze reis nog een keer maken! Niet alleen omdat het een avontuur is maar het is een kans om de levens van veel mensen in Tanzania te veranderen door middel van steun via de stichting Compassion.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we willen de Kilimanjaro beklimmen en daarmee het leven van de mensen in Tanzania verbeteren. Dit doen we door fondsen te werven voor projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en duurzaamheid.

Waarom Tanzania?

Tanzania is een land van ongekende schoonheid en culturele diversiteit. Maar het is ook een land met uitdagingen op het gebied van armoede, toegang tot onderwijs en gezondheidszorg, en milieubehoud.

Onze steun zal rechtstreeks bijdragen aan projecten zoals het bouwen van scholen, het verstrekken van medische voorzieningen en het bevorderen van de zelfredzaamheid.

Samen kunnen we de top bereiken, niet alleen van de Kilimanjaro, maar ook van wat we kunnen bereiken voor de mensen in Tanzania. Word vandaag nog een sponsor en laat jouw hart voor avontuur en compassie spreken.

Steun en deel deze pagina met je vrienden en familie!

De volgende mensen hebben de actie gesteund:

NaamBedragDatum
Anoniem € 500 17 september 2023
Anoniem € 5.000 22 november 2023
Anoniem € 2.000 24 december 2023
Jan vtHoog € 7.500 24 december 2023
Totaal € 15.000

Met deze actie steun je:

Kilimanjaro reis

Kilimanjaro reis